За нас

Намираме се в непосредствена близост до плажната ивица на плаж Арапя ( 20-30 метра ). Разполагаме със 6 четворни и 4 тройни бунгала.

 

На разположение на нашите клиенти предлагаме също:

– Барбекю зона снабдена с хладилник, микровълнова печка, мивка, камина и място за приготвяне на храната.

– За удобството на нашите клиенти разполагаме и с още две места за готвене снабдени с мивка, място за печене и включване на електрически уреди.

– Паркинг с частична сянка за Вашите автомобили.

– Детски кът за децата.

– Всяка стая разполага с климатик, хладилник, сателитна телевизия, интернет връзка, санитарен възел, веранда снабдена с маси и столове.

Леглата в бунгалата ни са разположени както следва:

  • 4 бунгала с едно единично и едно двойно легло
  • 4 бунгала с две единични (тип сандвич) и едно двойно легло
  • 2 бунгала с едно единично, едно двойно и едно разтегателно легло.

 

За Арапя и околностите

Къмпинг „Арапя“ се намира на 2,5 км  северно от Царево и на 2,5 км южно от   Лозенец.  Къмпинга е създаден през 60-те години на миналия век. Плажът е сравнително голям за южната част от черноморието ни и е „разделен“ на няколко части. Залива е доста затворен, така че ще се насладите на сравнително спокойно море. Предлага също така добри условия за уиндсърфинг, гмуркане и морски риболов. Ако все още не знаете как да карате сърф или да се гмуркате… не се притеснявайте на в рамките на „Арапя“ има сърф и водолазно училище.

В близост до Странджа планина (едно от малкото все още диви кътчета в Родината ни, също така и най-голямата защитена територия у нас – Природен парк „Странджа“) имате възможността за разходки, приключения и насладата от дивотията. Нека не забравяме и защитена местност и къмпинг „Силистар“ намираща се на територията на Природен парк „Странджа“. Може да се разходите и да се насладите на красивия плаж.

Но защитените и диви територии около „Арапя“ не се изчерпват до тук. Малка е дистанцията и до още три природни резервата – по устията не реките: Ропотамо, Велека  и Резовска.

В самия къмпинг ще намерите няколко магазина. Забавления за Вас и децата Ви, разнообразни местенца за хранене с не лоши цени (имайки предвид, че сме на море). В общи линии едва ли ще бъдете лишени от нещо.

Ежедневно на кратки интервали (около 20мин) пътува рейсче с маршрут Арапя – Царево и обратно.